Inovativno. Profesionalno. Hitro.

V 25 letih poslovanja podjetja smo se naučili hitrega prilagajanja spremembam na tržišču in zato vemo, kako pomembni so kratki dobavni roki in odličen servis. Vse nalepke se trudimo izdelati hitro in ob tem ohranjamo visoko kakovost izdelka.

V tem obdobju smo pridobili ogromno izkušenj in investirali v novo, moderno grafično opremo. Preplet izkušenj in opreme nam omogoča, da vam lahko ponudimo inovativne izdelke. Izdelamo vse od nalepke z nano premazom, ki se podlage oprime s pomočjo statike, do najbolj enostavne nalepke.

Profesionalno pristopimo k vsaki želji kupca, poslušamo njegove zahteve in mu ponudimo ustrezno rešitev. Pomagamo s svetovanjem in olajšamo odločitev o izbiri ustreznega načina označevanja z nalepkami.

Smo podjetje z bonitetno odličnostjo, kar pomeni, da smo podjetje z odličnim poslovanjem, nizkim poslovnim tveganjem in izredno zanesljivi. Velja za poslovanja tako med strankami in dobavitelji, kot tudi z drugimi poslovnimi subjekti. Poslujemo po standardu ISO 9001. (dodana slika od Bisnode AAA bonitete odličnosti + ISO).

AAA Boniteta odličnosti - TÜV Austria - ISO certifikat

Potrebujete nalepke?

Odlikujejo nas kratki dobavni roki in zanesljivost. Pokličite nas na 041 643 977 ali nam pošljite povpraševanje.

Povpraševanje ➤