Nalepke po meri

Potrebujete nalepke po naročilu? Vsak produkt potrebuje nalepko, ki je izdelana po meri. Prav zato smo se specializirali v tehnologijo, ki nam omogoča dodelavo in izrez etiket po meri, brez da bi za to potrebovali izdelavo izsekovalnega orodja. Le-ta povzroča dodatne stroške, ki so lahko pri majhnih nakladah precejšnji delež končnega stroška izdelave etiket. Z velikim številom dodelav in izrezom po meri lahko izdelamo vse vrste etiket po konkurenčni ceni – omejitve pri izdelavi praktično ni.

KAJ OMOGOČA IZREZ NALEPKE PO MERI?

Potrebujete nalepke po naročilu oz. po meri vašega produkta in blagovne znamke? Po tisku, etikete vektorsko izrežemo po grafično zarisanih linijah. Zaradi izredno natančnega optičnega senzorja, je napaka pri izrezu ničelna oziroma tako majhna, da ni vidna s prostim očesom. Tehnologija pa hkrati omogoča izrez posamičnih črk/številk, nepravilne oblike z več krivuljami, robovi so lahko ostri ali zaobljeni. Vse je prilagojeno vašim potrebam, izdelava pa posledično hitra in stroškovno učinkovita.

Pri zahtevnejših oblikah je strošek etikete nekaj procentov višji od enostavnejših oblik kot so kvadrat ali krog, saj je čas izreza etikete daljši. Vsekakor pa je izdelava takšne etikete ugodnejša od izdelava s pomočjo orodja – strošek izdelave izsekovalnega orodja se lahko giblje vse od 70€ do 200€ in več.

nalepke po meri

DODELAVA ETIKETE PO VAŠIH ŽELJAH

V kolikor želite, da vaša etiketa pritegne pozornost potencialnih strank, mora izstopati od konkurence. To lahko dosežemo na več načinov:

  • Inovativni design, ki je lahko zelo vpadljiv ali minimalističen
  • Žive barve in polne barve, ki pritegnejo pozornost
  • Tisk zlate ali srebrne barve »kovinskega izgleda«, ki daje etiketi prestižni videz
  • Mat izgled etikete, ki daje naraven in prijazen videz ter je prijetna na pogled
  • Sijaj izgled etikete, ki pritegne pozornost z leskom in prelivanjem barvnih odtenkov
  • Poseben izrez etikete, ki se sklada z vašo zgodbo in lahko vsebini doda igrivo noto
  • Parcialno lakiranje etiket, kjer je del etikete sijajnega izgleda, kljub temu da je etiketa v osnovi mat strukture

NALEPKE PO NAROČILU KOT ORODJE ZA MARKETING IN PREPOZNAVNOST BLAGOVNE ZNAMKE

Z vedno večjimi stroški oglaševanja na brskalnikih in socialnih omrežjih je zelo pomembno, da ob uspešni konverziji stranko prepričamo v kvaliteto naše storitve ali produkta. Tako bomo povečali možnost ponovnega nakupa ali prepričali stranko, da se ponovno odloči za nakup naše storitve ali produkta. V kolikor gre za specifično storitev ali produkt, pa nas stranka priporoča v svojem krogu ljudi in tako zmanjšamo strošek oglaševanja na posamično stranko.

K temu lahko pripomore dobro označen paket, produkt ali prostor kjer nudite storitve. Nalepke po meri so tako zelo močno in cenovno ugodno orodje, da se vaša znamka stranki vtisne v spomin. Vsekakor pa je pomembno, da vse skupaj izstopa – pri izbiri popolne nalepke po naročilu vam tako svetujemo pri izbiri materiala in oblike. Nalepka pa lahko tudi služi kot dobro in pametno izkoriščen oglaševalski prostor.

USPEŠEN PRIMER: PROMOCIJSKA NALEPKA ZA NAROČNIKA RADENSKA

nalepke po naročiluPriznani distributer mineralne vode in osvežilnih pijač z bogato tradicijo se v zadnjem času poslužuje zelo priljubljene promocije svojih produktov v kavarnah in barih. Nalepke po naročilu služijo relativno kratek čas v obdobju promocije izdelka od približno dveh do štirih mesecev. Sicer je površina zelo obremenjena s kemičnimi vplivi čistil, UV svetlobo predvsem na sončnih terasah in površinskimi obremenitvami kozarcev, steklenic, pepelnikov in raznih trdih predmetov. Glavni izziv je zagotavljanje dobre obstojnosti in relativno enostavne in hitre odstranitve po poteku promocijskega obdobja brez ostankov sledi lepila, kar je predstavljalo glavno težavo obstoječih drugega dobavitelja.

Zelo zanimiv in zahteven izziv smo z veseljem sprejeli in najprej poiskali materiale visokih obstojnosti v kombinaciji z laminati za površinsko obstojnost. Za zagotavljanje ohranjanja čiste površine brez ostankov lepila po odstranitvi nalepke smo se odločili za tri opcije. Nalepke po meri z ne-permanentnim lepilom, nalepke brez lepila s statičnim oprijemom in nalepke z DOTTY tehnologijo. Nalepke smo testirali kar v sosednjem lokalu za obdobje dveh mesecev. Študija izvedbe je pokazala najboljše rezultate z DOTTY tehnologijo, saj je nalepka »preživela« vse obremenitve, ostala na mizi brez vihanja robov. Nalepko smo odstranili brez težav in sledi lepila!

NALEPKE PO MERI, KI JIH NI MOGOČE ODSTRANITI

V primeru, da želite vaš produkt zaščititi pred predčasnim odpiranjem, reproduciranjem ali kakršnokoli zlorabo je enostavna rešitev izdelava varnostne nalepke po meri. Skupaj oblikujemo specifičen izgled nalepke s posebno tehniko tiska, ki jo je skorajda nemogoče replicirati. Takšne nalepke po naročilu so izdelane na posebni varnostni foliji, ki se pri poizkusu odstranitve uniči. Tako je po odprtju več ni možno ponovno zatesniti odprtino ali nalepko premakniti na drug produkt ali mesto.

OMEJITVE PRI IZDELAVI NALEPK PO MERI

Pri izdelavi vaših nalepk po meri skorajda ni omejitev, saj nudimo vse vrste tiska, nalepke pa se lahko izrežejo poljubno po željeni meri. Zaradi napredne tehnologije je tisk obstojen na zunanje vplive in trajen, hkrati pa so barve tiska žive in polne. Naša priporočena mejna vrednost višine črk v besedilih vaših oblikovanj je 1 milimeter vendar lahko s posebnimi nastavitvami tiskamo tudi bolj drobne tekste. Z eksponentnim lakom izdelujem tudi brezbarvne izbokline ki služijo kot Braillova pisava za slepe in slabovidne. Na kratko: Karkoli si zamislite lahko najverjetneje izdelamo.

KAKO SO NALEPKE DOSTAVLJENE NA VAŠ NASLOV?

Etikete lahko dostavimo na kolutu, lahko so dostavljene na posameznih polah ali izrezane posamično. Ponovno je pomembna namembnost vaše etikete in na kakšen način boste etikete najlažje aplicirali ali celo delili vašim strankam. Pomembno je tudi, če se etikete na produkte lepijo ročno ali strojno, da upoštevamo ustrezno pripravo in razmake za vašo etiketirko. Etikete pri pakiranju vedno zvarimo v zaščitno folijo, da jih zaščitimo pred vlago in poškodbami med dostavo. Prav tako so zaščitene pred prahom in drugimi poškodbami pri vašem skladiščenju, v kolikor jih ne uporabite takoj po prejemu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne so najbolj pogoste oblike nalepke?

Najbolj pogoste oblike nalepk po meri so kvadratne z zaobljenimi robovi in okrogle. Naj pa vas to ne omeji pri izbiri vaše oblike, saj lahko z drzno obliko vaša nalepka izstopa.

Koliko dražje so nalepke s srebrnim ali zlatim tiskom?

Ker se nalepke s srebrnim ali zlatim tiskom dodatno tiskajo v sitotisk tehniki je strošek nalepke povprečno 50% višji.

Ali oblika nalepke vpliva na njeno funkcionalnost

Oblika nalepke ima zelo majhen vpliv na funkcionalnost nalepke. Na to predvsem vpliva vrsta materiala, lepila in zaščita tiska.