Artis Linija

Nalepke po meri

Nalepke po meri

Kaj omogoča izrez nalepke po meri?

Po tisku, etikete vektorsko izrežemo po grafično zarisanih linijah. Zaradi izredno natančnega optičnega senzorja, je napaka pri izrezu ničelna oziroma tako majhna, da ni vidna s prostim očesom. Tehnologija pa hkrati omogoča izrez posamičnih črk/številk, nepravilne oblike z več krivuljami, robovi so lahko ostri ali zaobljeni. Vse je prilagojeno vašim potrebam, izdelava pa posledično hitra in stroškovno učinkovita.

Pri zahtevnejših oblikah je strošek etikete nekaj procentov višji od enostavnejših oblik kot so kvadrat ali krog, saj je čas izreza etikete daljši. Vsekakor pa je izdelava takšne etikete ugodnejša od izdelava s pomočjo orodja – strošek izdelave izsekovalnega orodja se lahko giblje vse od 70€ do 200€ in več.

Dodelava etikete po vaših željah

V kolikor želite, da vaša etiketa pritegne pozornost potencialnih strank, mora izstopati od konkurence. To lahko dosežemo na več načinov:

  • Inovativni design, ki je lahko zelo vpadljiv ali minimalističen
  • Žive barve in polne barve, ki pritegnejo pozornost
  • Tisk zlate ali srebrne barve »kovinskega izgleda«, ki daje etiketi prestižni videz
  • Mat izgled etikete, ki daje naraven in prijazen videz ter je prijetna na pogled
  • Sijaj izgled etikete, ki pritegne pozornost z leskom in prelivanjem barvnih odtenkov
  • Poseben izrez etikete, ki se sklada z vašo zgodbo in lahko vsebini doda igrivo noto
  • Parcialno lakiranje etiket, kjer je del etikete sijajnega izgleda, kljub temu da je etiketa v osnovi mat strukture

Kako so nalepke dostavljene na vaš naslov?

Etikete lahko dostavimo na kolutu, lahko so dostavljene na posameznih polah ali izrezane posamično. Ponovno je pomembna namembnost vaše etikete in na kakšen način boste etikete najlažje aplicirali ali celo delili vašim strankam. Pomembno je tudi, če se etikete na produkte lepijo ročno ali strojno, da upoštevamo ustrezno pripravo in razmake za vašo etiketirko. Etikete pri pakiranju vedno zvarimo v zaščitno folijo, da jih zaščitimo pred vlago in poškodbami med dostavo. Prav tako so zaščitene pred prahom in drugimi poškodbami pri vašem skladiščenju, v kolikor jih ne uporabite takoj po prejemu.

Potrebujete nalepke?

Pokličite nas na 041 643 977 ali nam pošljite povpraševanje.

Pošljite povpraševanje
chevron-down