Okrogle etikete

Etikete niso zgolj oznake na embalaži nekega izdelka. Poleg predstavitvene vloge same vsebine je njihov poglavitni namen, da mimoidoče pritegnejo. Okrogle etikete so še posebej priljubljene v svetu marketinga in promocij, saj hitro vzbudijo pozornost strank. Privlačne in udarne etikete so tako zelo pomemben člen v verigi oglaševanja, saj so odgovorne za vzbuditev zanimanja pri samem kupcu. Naša naloga je, da vaš izdelek, ki se skriva zapakiran v embalaži karseda živo predstavimo s precizno zasnovano nalepko. Za kakovost vašega produkta poskrbite vi, mi pa vam zagotavljamo, da ga ne bo zgrešila prav nobena stranka.

PO MERI IZDELANE OKROGLE ETIKETE

V našem podjetju vam nudimo izdelavo etiket po meri. To nam omogoča edinstvena inovativna tehnologija, ki zagotavlja vrhunsko dodelavo in izrez etiket po meri. Ker za to opravilo ne potrebujemo izdelave izsekovalnega orodja, vam prihranimo marsikateri strošek, ki bi sicer predstavljal kar precejšen delež končnega stroška izdelave.

okrogle etiketeS pomočjo naprednih rešitev vam izdelamo vse vrste etiket – okrogle etikete, etikete pravilnih oblik in tudi tiste, ki so bolj prostega dizajna. Omejitev praktično ni, tako da lahko pri kreiranju samega izgleda nalepk svoji domišljiji prepustite popolnoma prosto pot.

POSTOPEK IZDELAVE NALEPK PO MERI

Najprej se odločite za motiv, napis ali logotip, ki bo krasil vaše nalepke. V prvem koraku se izvede tisk, nato pa sledi vektorski izrez po grafično zarisanih linijah. Če se odločite za okrogle etikete, je to preprost izrez v obliki krožne linije. Zahvaljujoč izredno natančnemu in preciznemu optičnemu senzorju bo izrez v obliki kroga zares popoln, vi pa nadvse zadovoljni s končnim izgledom nalepke.

Ker želimo svoje delo opraviti karseda kakovostno, naša tehnologija omogoča celo izrez posamičnih črk ali številk, zahtevnejših nepravilnih oblik z več krivuljami ter ostrih ali zaobljenih robov. Ker za nas omejitve praktično ne obstajajo, si lahko vsaka stranka popolnoma individualno izbere etikete, ki ji najbolj odgovarjajo.

Zahtevnejše oblike zahtevajo več predpriprav in samega dela, zato je tudi končen strošek etikete nekaj odstotkov višji od enostavnejših oblik, kot sta krog ali kvadrat. Okrogle etikete so zahvaljujoč enostavni obliki zelo hitro in ugodno narejene. Nalepke okroglih oblik namreč ne zahtevajo uporabe zahtevnejših postopkov in pripomočkov. Ker pa dotična oblika zelo pritegne, boste tako zelo ugodno pritegnili številne nove poglede. Posledično pa tudi kupce.

VRHUNSKI MATERIALI IN POSEBNA LEPILA

Tako okrogle etikete kot tudi vse ostale oblike in izvedbe nalepk v našem podjetju izdelujemo iz pretežno umetnih materialov. Ti so namreč veliko bolj obstojni in odpornejši kot naravni materiali. Poleg kakovostnega materiala je zelo pomembna izbira lepila. Ta mora biti prilagojena namembnosti rabe nalepke. Ustrezna izbira materiala in lepila pa vodi v nastanek etikete, katere življenjska doba lahko preseže tudi 10 let.

Vaše nalepke tiskamo na različne materiale:

  • zelo obstojen, vendar tog polipropilen PP,
  • obstojen in fleksibilen polietilen PE,
  • vzdržljiv poliester PET, primeren za najbolj zahtevne etikete ter
  • monomer in polimer, ki sodita med bolj vzdržljive materiale, namenjene predvsem digitalnemu tisku
  • Samolepilni chrom papir, ki je primeren za etikete s krajšim življenjskim rokom

Pravilna odločitev, kateri material uporabiti, je ključna za izdelavo zares kakovostnih in funkcionalnih nalepk. Vsako naročilo je zato individualno zasnovano, izbor materiala pa opravimo na osnovi vaših želja in tehničnih zahtev. Izbira ustreznega materiala je pomembna tudi zato, ker se nekatere nalepke aplicirajo strojno, druge ročno.

Po večini uporabljamo klasična akrilna lepila, vendar pa tudi na tem področju sledimo namenu uporabe etiket. Še posebej močna in obstojna lepila uporabljamo za nalepke, ki se uporabljajo v različnih ekstremnih in neugodnih pogojih.

POSEBNOSTI, KI PRITEGNEJO

Bistvo se pogosto skriva v tistih majhnih podrobnostih. Vse skrbno izdelane dodelave pa rezultirajo v izdelek, ki prinaša zavidljive rezultate. Enako velja tudi za nalepke – če želite biti uspešni, morajo vaše okrogle etikete karseda izstopati od povprečja. Če želite svoj produkt označiti z zares vrhunskimi etiketami, potem se obrnite na naše strokovnjake.

Ekskluzivnost nalepk dosegamo na več različnih načinov. Veliko pozornosti namenjamo prav inovativnemu izgledu. Izbirate lahko med bolj vpadljivim dizajnom ali večnim minimalizmom. Zelo precizno je potrebno izbrati tudi barve in barvne kombinacije, ki so odgovorne za privabljanje pogledov mimoidočih. Vsem tistim, ki potrebujete etikete prestižnega videza, svetujemo uporabo tiska zlate ali srebrne barve kovinskega izgleda. Vedno več strank se odloča za priljubljen mat videz, ki je nadvse prijeten na pogled. Medtem ko je lesketajoč izgled zelo udaren in ga je skoraj nemogoče spregledati.

BODITE UNIKATNI

Zelo pomembno je, da etiketa izraža vas in vaše podjetje. Poleg klasične okrogle etikete se lahko odločite tudi za nalepke posebnega in še dodatno nadgrajenega izreza. S pomočjo vrhunsko izdelane in premišljeno zasnovane etikete lahko strankam zelo učinkovito predstavite vašo zgodbo, ideologijo in načela. Bodite drugačni in izstopite iz povprečja.

Svojo unikatnost boste dosegli s kvalitetno vsebino. Pri izdelovanju samih nalepk je zato zelo dobrodošlo, da čim bolj aktivno sodelujete. Predstavite nam svoje ideje, želje in zamisli, mi pa vam jih bomo pomagali zapakirati v nadvse uspešno zgodbo. Vi gradite na vrhunski vsebini vaših izdelkov, mi pa bomo poskrbeli, da jih bodo vaše stranke zagotovo opazile.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali so etikete, narejene po meri, tudi dražje?

Enostavne okrogle etikete so cenovno zelo ugodne, saj je izrez izredno enostaven. Pri zahtevnejših oblikah je strošek etikete seveda nekoliko dražji, kar je popolnoma razumljivo, saj je potrebnih več priprav in samega časa. Vendar pa v našem podjetju izredno konkurenčno ceno zagotavljamo s posebno inovativno tehnologijo. Na račun inovativnega grafičnega izrezovanja z natančnim optičnim senzorjem ne potrebujemo za vsako naročilo izdelovati izsekovalnega orodja. Vrhunsko izdelane nalepke boste zato pri nas dobili po neverjetno ugodnih cenah.

Kaj je najpomembnejša lastnost nalepk za marketing?

Glavna lastnost promocijskih nalepk je, da vzbudijo pozornost stranke. V prvi vrsti se morate zavedati, da je pri izdelavi privlačnih nalepk, ki bodo nase preusmerile poglede kupcev nase, pomembno, da so narejene preprosto in upoštevajoč določene zakonitosti. Preprosto ne pomeni, da se pri pripravi dizajna ne potrudite, vendar pa v želji po izstopanju ne rabite uporabiti nešteto različnih barv. Preproste okrogle etikete z vašim logotipom ali udarno mislijo lahko popestrite z našimi nadgradnjami. Na račun naših dolgoletnih izkušenj bomo takoj vedeli, katere barve lahko med seboj kombiniramo, ali je bolj primeren vpadljiv ali minimalističen stil ter katere dodatke potrebujejo vaše nalepke – zlati ali srebrni tisk, mat ali sijaj izgled ter kakšen poseben izrez, ki predstavlja vašo prav posebno zgodbo.

Kako obstojne so nalepke?

Nalepke, ki jih izdelamo v našem podjetju, so zelo vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo. Kako obstojne nalepke potrebujete, je seveda odvisno od vaših potreb. Še posebej vzdržljive morajo biti etikete, ki se uporabljajo v različnih industrijah – kemična, farmacevtska, plinska in druge. Take nalepke morajo biti izdelane po zelo visokih standardih in upoštevati številna zakonsko določena pravila. Njihove oblike so praviloma standarde – kvadratne ali okrogle etikete, za njihovo izdelavo pa moramo uporabljati ustrezno odporna lepila in materiale. Zahvaljujoč kakovostnim tehnikam, s katerimi še dodatno zaščitimo površino samih etiket, pa je njihova življenjska doba lahko tudi 10 let ali več.